Grand Cafe de Kroon

Grand Cafe de Kroon is een Restaurant gelegen aan Taets van Amerongenstraat 15 in Markelo.

Meer informatie over Grand Cafe de Kroon in Markelo

Grand Café de Kroon is een veelzijdig bedrijf dat zich inzet voor al haar gasten. In het restaurant kun je genieten van lunch, diner, borrels en vergaderingen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast bieden ze verschillende mogelijkheden voor feesten, zoals concerten, bedrijfsfeesten, bruiloften en catering. Het ervaren en gedreven team zorgt ervoor dat je feest tot in de puntjes verzorgd wordt. Ze staan altijd open voor nieuwe ideeën en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om een onvergetelijk feest te organiseren. Daarnaast hebben ze ook verschillende menukaarten en arrangementen. Gasten zijn positief over de heerlijke maaltijden en het vriendelijke personeel. Grand Café de Kroon is gevestigd aan de Taets van Amerongenstraat 15 in Markelo.

Wil je weten wat Grand Cafe de Kroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Cafe de Kroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Cafe de Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Cafe de Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Grand Cafe de Kroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Cafe de Kroon

Bezoekers bekeken ook