Herberg De Kemper

Herberg De Kemper is een Restaurant gelegen aan Kemperweg 4 in Markelo.

Meer informatie over Herberg De Kemper in Markelo

Wij zijn geopend op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Op deze dagen serveren wij lunch vanaf 12.00 uur en diner vanaf 17.30 uur. Ons hotel is de hele week geopend voor overnachtingen en het ontbijt. Inchecken kan vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur. Het wildseizoen is begonnen en we hebben heerlijke wildgerechten. Je kunt bij ons overnachten in een van onze unieke hotelkamers en genieten van een maaltijd in ons restaurant of een drankje in onze gastentuin. We organiseren ook evenementen en feestelijkheden. Voor zakelijke overnachtingen zijn we ideaal gelegen tussen Markelo, Goor en Rijssen.

Wil je weten wat Herberg De Kemper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg De Kemper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg De Kemper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg De Kemper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Herberg De Kemper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg De Kemper

Bezoekers bekeken ook