Restaurant en Feestlocatie De Poppe

Restaurant en Feestlocatie De Poppe is een Restaurant gelegen aan Holterweg 23 in Markelo.

Meer informatie over Restaurant en Feestlocatie De Poppe in Markelo

Bij De Poppe kun je terecht voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om trouwen, familiefeesten, uit eten of lunchen, deze sfeervolle locatie is de juiste plek. De zalen variëren in grootte, van klein tot maar liefst 750 personen. De Poppe is elke dag van de week geopend, behalve op maandag. Ze verzorgen bruiloften, partijen, recepties, (personeels)feesten, familie- en zakelijke diners, a la carte diners, koude en warme buffetten, lunch en pannenkoeken. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0547-361206 of per e-mail naar info@depoppe.nl.

Wil je weten wat Restaurant en Feestlocatie De Poppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant en Feestlocatie De Poppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant en Feestlocatie De Poppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant en Feestlocatie De Poppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Restaurant en Feestlocatie De Poppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant en Feestlocatie De Poppe

Bezoekers bekeken ook