Café-Restaurant "De Viersprong"

Café-Restaurant "De Viersprong" is een Restaurant gelegen aan Lochemseweg 1 in Markelo.

Meer informatie over Café-Restaurant "De Viersprong" in Markelo

Café Restaurant de Viersprong is een gezellig café met een antiek Twents interieur en een sfeervol ingerichte zaal. Ze bieden accommodatie voor familiediners, recepties, partijen, koffietafels en vergaderingen. Het café is ook 's avonds geopend voor feestjes en afspraken. De openingstijden variëren per seizoen, maar over het algemeen zijn ze geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur. Op zondag en feestdagen zijn ze geopend van 11.00 tot 19.30 uur. Reserveringen kunnen alleen telefonisch worden gemaakt, niet via e-mail. Het telefoonnummer is 0547-351224.

Wil je weten wat Café-Restaurant "De Viersprong" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant "De Viersprong" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant "De Viersprong"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant "De Viersprong" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Café-Restaurant "De Viersprong" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant “De Viersprong”

Bezoekers bekeken ook