Bistro de Loep

Bistro de Loep is een Restaurant gelegen aan Potdijk 8 in Markelo.

Meer informatie over Bistro de Loep in Markelo

Bistro De Loep is een warm en gezellig restaurant gelegen in het bosrijke buitengebied van Markelo. Het biedt een vernieuwde menukaart met diverse voorgerechten zoals champignon Dordogne en carpaccio, en hoofdgerechten zoals Oosterse puntjes en zalm. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade. Voor het dessert heeft het restaurant onder andere carrot cake en crème brûlée. De chef-kok Erwin Oolbekkink zorgt voor verrassende combinaties en experimenteert met mooie producten. De gastvrouw Patty Niemeijer verwelkomt de gasten persoonlijk en zorgt voor een fijne omgang. Het restaurant is te bereiken op het adres Potdijk 8, 7475 SL Markelo en via telefoonnummer 0547-364265 of e-mailadres reserveren@bistrodeloep.nl.

Wil je weten wat Bistro de Loep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro de Loep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro de Loep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro de Loep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Bistro de Loep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro de Loep

Bezoekers bekeken ook