Il Campanile

Il Campanile is een Restaurant gelegen aan Taets van Amerongenstraat 9 in Markelo.

Meer informatie over Il Campanile in Markelo

Welkom in onze Italiaanse huiskamer! Bij ons kunt u genieten van een culinaire reis door Italië met gerechten op basis van pure en eerlijke ingrediënten. We werken met dagverse en seizoensgebonden producten, waar mogelijk rechtstreeks geïmporteerd uit Italië. U kunt bij ons dineren onder begeleiding van een 2-, 3- of 4-gangen menu. Op 2e kerstdag bieden we een uitgebreid 4- of 5-gangenmenu aan. De menuprijzen zijn inclusief huisgebakken brood en amuse. Heeft u allergieën of speciale dieetwensen, dan kunt u dit vooraf telefonisch overleggen. We zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, en gesloten op maandag en dinsdag. Tijdig reserveren wordt aangeraden en kan alleen telefonisch. U kunt ook gerechten afhalen, maar dit is afhankelijk van de drukte. Neem gerust contact met ons op voor vragen, suggesties of om te reserveren.

Wil je weten wat Il Campanile verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Il Campanile of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Il Campanile? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Il Campanile het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Il Campanile reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Il Campanile

Bezoekers bekeken ook