Hoeve Zandbelt

Hoeve Zandbelt is een Bed & Breakfast gelegen aan Welmersweg 6 in Markelo.

Meer informatie over Hoeve Zandbelt in Markelo

Jeffrey, Caroline en hun zoontje Charlie wonen op Hoeve Zandbelt, samen met hun labradoodle Jantje Doodle en jack teckel Lotje. In het voorjaar van 2021 zijn ze begonnen met een bed & breakfast en het houden van alpaca's, ezels en minipaardjes. De ezels zijn inmiddels weg, maar er zijn kippen voor in de plaats gekomen die verse eitjes leggen voor de gasten. Als je wilt overnachten en wakker worden tussen de alpaca's, kippen en paardjes, kun je contact met hen opnemen. De boerderij bevindt zich in Markelo, Overijssel, op ongeveer 8 minuten rijden van de A1. Voor meer informatie kun je op de bijgevoegde links klikken.

Wil je weten wat Hoeve Zandbelt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoeve Zandbelt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoeve Zandbelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoeve Zandbelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Hoeve Zandbelt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoeve Zandbelt

Bezoekers bekeken ook