Bed & Breakfast Markelo

Bed & Breakfast Markelo is een Bed & Breakfast gelegen aan Enkelaarsweg 4 in Markelo.

Meer informatie over Bed & Breakfast Markelo in Markelo

Op het platteland van Markelo, in het Twentse landschap, kunt u verblijven op het erf van de familie Nijhuis. U heeft de keuze tussen de nostalgische Salonwagen of het duurzame Nijhuisje. Als u wilt, kunt u ook ontbijt bijboeken en genieten van een uitgebreid Twents ontbijt. Vanuit de Bed & Breakfast kunt u direct de natuur in wandelen of fietsen, met verschillende natuurgebieden en heuvels in de buurt. De schipbeek stroomt op slechts 200 meter afstand. Voor reserveringen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 06 53 80 53 57. De Bed & Breakfast is dagelijks geopend van 7:30 tot 22:00, en de inchecktijd is tussen 15:00 en 21:00.

Wil je weten wat Bed & Breakfast Markelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast Markelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Markelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast Markelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Bed & Breakfast Markelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast Markelo

Bezoekers bekeken ook