B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof

B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof is een Bed & Breakfast gelegen aan Stationsweg 22a in Markelo.

Meer informatie over B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof in Markelo

De Hoestinkhof is een boerderij gelegen in het buitengebied van Markelo, in de buurt van Stokkum. De boerderij biedt verschillende accommodaties, waaronder een theehuis, een groepsaccommodatie en een bed and breakfast. Het theehuis biedt een gezellige sfeer en serveert Twentse en Engelse lekkernijen, zoals high tea's en afternoon tea's. Het is ook mogelijk om het theehuis te reserveren voor feestjes. De groepsaccommodatie is gevestigd in het verbouwde achterhuis van de boerderij en biedt 10 tweepersoonskamers met eigen badkamer. Er is ook een privéterras en een speeltuin voor kinderen. De bed and breakfast biedt 3 kamers in het bakhuis, met moderne voorzieningen en een landelijke sfeer. De Hoestinkhof is een ideaal startpunt voor fiets- en wandelroutes in de omgeving. Het is ook mogelijk om een virtuele tour te maken om de accommodatie te bekijken. Het team van De Hoestinkhof staat klaar om gasten te verwelkomen en te verzorgen.

Wil je weten wat B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar B&B, groepsacc. - Engels theehuis De Hoestinkhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B, groepsacc. – Engels theehuis De Hoestinkhof

Bezoekers bekeken ook