De Bolderie Bed & Breakfast

De Bolderie Bed & Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Larenseweg 72 in Markelo.

Meer informatie over De Bolderie Bed & Breakfast in Markelo

De Bolderie is een Bed & Breakfast gelegen op het platteland van Markelo. De boerderij is gerenoveerd met behoud van het oude karakter en de stijl van vroeger. De Bolderie biedt een ongedwongen sfeer, landelijke rust en gemoedelijkheid aan haar gasten. Hoewel de boerderij niet meer in functie is, kunnen gasten genieten van de gezellige zitjes in de tuin en het uitzicht op de koeien en paarden van de buren. De Bolderie heeft twee gastenkamers, de koeienkamer en de paardenkamer, beide voorzien van een douche, toilet, aparte bedden, zithoek, keukenblokje, koelkast, magnetron en televisie. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte, waar gasten ook kunnen genieten van een kopje koffie of rustig een boek kunnen lezen. De prijzen voor een overnachting zijn € 70,- per kamer per nacht inclusief ontbijt, met een toeslag van € 8,- voor een verblijf van 1 nacht. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Voor boekingen of vragen kunnen gasten een e-mail sturen of bellen naar De Bolderie.

Wil je weten wat De Bolderie Bed & Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bolderie Bed & Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bolderie Bed & Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bolderie Bed & Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar De Bolderie Bed & Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bolderie Bed & Breakfast

Bezoekers bekeken ook