Saint Mary's Chapel

Saint Mary's Chapel is een Kerk gelegen aan in Diepenheim.

Meer informatie over Saint Mary's Chapel in Diepenheim

De Anglican Church Twente is opgericht in 1979 en behoort tot het bisdom van de Church of England in Europa. De kerk biedt christelijke diensten aan in het Engels en is gevestigd in St. Mary's Chapel in Weldam. De meeste kerkgangers wonen in het oosten van Nederland en over de grens in Duitsland, maar er komen ook mensen uit andere plaatsen zoals Arnhem, Hilversum en Amsterdam. De kerk houdt elke zondag om 10.30 uur een dienst in het Engels en biedt Heilig Avondmaal aan alle gedoopte christenen, zondagschool voor kinderen en een warm welkom aan mensen van alle nationaliteiten. De belangrijkste doelen van de kerk zijn het aanbieden van christelijke erediensten volgens de rituelen van de Church of England, pastorale zorg bieden aan iedereen die hulp nodig heeft, een levendige gemeenschap bevorderen onder de kerkgangers en christelijke dienstverlening ondersteunen waar dat nodig is.

Wil je weten wat Saint Mary's Chapel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saint Mary's Chapel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saint Mary's Chapel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saint Mary's Chapel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Saint Mary's Chapel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saint Mary’s Chapel

Bezoekers bekeken ook