Martinuskerk

Martinuskerk is een Kerk gelegen aan Kerkplein 4 in Markelo.

Meer informatie over Martinuskerk in Markelo

Elke zondagochtend is er een kerkdienst in de Martinuskerk van de Protestantse Gemeente Markelo. Op vrijdag 27 oktober vindt er een concert plaats in de kerk, waar het gemengde koor Popkoor Pursang en het dameskoor Inspiration zullen optreden. Beide koren zullen bekende popnummers zingen en de dirigent van beide koren is dhr. Han Schokker. De kerk opent om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via kaarten@pkn-markelo.nl of aan de kassa bij de ingang. Verder kondigt de kerk aan dat het winterwerk weer van start gaat en dat er verschillende groepen zullen beginnen aan het werk in de kerk. Ook wordt er een bloemstuk gemaakt waarin een fietswiel met fleurige bloemen te zien is, als symbool voor de verschillende mensen die de kerk bezoeken. Daarnaast wordt er een zangavond gepland op dinsdagavond 29 augustus, waarbij de toegang gratis is. Ook wordt er een dialectkerkdienst aangekondigd op 23 juli, die vanwege het weer verplaatst is naar de Martinuskerk. Tijdens deze dienst zal Gert-Jan Oplaat als voorganger optreden en zal er een verbinding gelegd worden tussen Bijbelse lezingen en het alledaagse leven.

Wil je weten wat Martinuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martinuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martinuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martinuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Martinuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martinuskerk

Bezoekers bekeken ook