Kerk Elsen

Kerk Elsen is een Kerk gelegen aan Plasdijk 2A in Markelo.

Meer informatie over Kerk Elsen in Markelo

In de tekst worden verschillende kerkdiensten genoemd met de bijbehorende data en voorgangers. Op 4 oktober is er een dienst met ds. A.C. de Kruijf waarin verschillende psalmen en liederen worden gezongen. Op 15 maart is er een dienst met ds. J. van het Goor waarin Psalm 69 en andere liederen centraal staan. Op 1 maart is er een dienst met ds. E. de Mots waarin onder andere Psalm 17 en Johannes 17 centraal staan. Op 23 februari is er een dienst met ds. A.C. de Kruijf waarin Psalm 89 en 1 Korinthe centraal staan. En op 16 februari is er een dienst met ds. J. van het Goor waarin onder andere Psalm 28 en Mattheus 15 centraal staan.

Wil je weten wat Kerk Elsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerk Elsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerk Elsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerk Elsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Kerk Elsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerk Elsen

Bezoekers bekeken ook