S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis

S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis is een Kampeerterrein gelegen aan Luttekeveldweg 3a in Markelo.

Meer informatie over S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis in Markelo

Camping 'Het Kleine Velthuis' is een groene en rustige camping in Markelo, op loopafstand van het centrum. De omgeving van Markelo biedt verschillende natuurgebieden en historische bezienswaardigheden, waardoor er volop mogelijkheden zijn om te wandelen en te fietsen. De camping heeft 20 ruime standplaatsen, gescheiden door groen en voorzien van grindplekken. Daarnaast zijn er vrije standplaatsen op een open veld en een vakantiewoning voor twee personen. De sanitaire voorzieningen zijn verwarmd en er is ook een douche en toilet voor mindervaliden. Reserveren wordt geadviseerd, vooral tijdens drukke periodes zoals Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. De tarieven voor 2023 zijn €22,- per dag voor 2 personen, exclusief toeristenbelasting. Huisdieren zijn welkom, maar moeten aangelijnd worden en buiten het terrein uitgelaten worden. De camping beschikt over elektra en gratis wifi. Het gezellige centrum van Markelo met restaurants en supermarkten is op korte afstand van de camping. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse wandel- en fietsroutes, waaronder de Fietsvierdaagse van Markelo. Achter op de camping staat een vakantiewoning met eigen parkeerplaats, terras en zitkuil, geschikt voor twee personen. De woning is compleet ingericht en tarieven voor 2023 variëren van €89,- voor een dag tot €580,- voor een week. Huisdieren zijn toegestaan tegen een meerpri.

Wil je weten wat S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S.V.R. Camping Het Kleine Velthuis

Bezoekers bekeken ook