Landgoed Kattenbergse Hoeve

Landgoed Kattenbergse Hoeve is een Kampeerterrein gelegen aan Traasweg 5 in Markelo.

Meer informatie over Landgoed Kattenbergse Hoeve in Markelo

Er zijn vrije kavels beschikbaar op Landgoed de Kattenbergse Hoeve voor het plaatsen van een chalet of stacaravan. Deze kavels liggen aan de rand van de camping, dichtbij de centrum-faciliteiten zoals het zwembad en de speeltuin. De chalets worden gebouwd door de Arcabo fabriek in Nederland en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Je kunt ervoor kiezen om het chalet zelf te gebruiken of geheel of gedeeltelijk te verhuren. Daarnaast is er een vacature voor een schoonmaak medewerker voor 6 tot 32 uur per week, zowel doordeweeks als in het weekend. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen.

Wil je weten wat Landgoed Kattenbergse Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Kattenbergse Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Kattenbergse Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Kattenbergse Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Landgoed Kattenbergse Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Kattenbergse Hoeve

Bezoekers bekeken ook