Camping "De Bles".

Camping "De Bles". is een Kampeerterrein gelegen aan Brummelaarsweg 4A in Markelo.

Meer informatie over Camping "De Bles". in Markelo

Welkom op de website van S.V.R. Camping 'De Bles'. Deze camping is gelegen in het buitengebied van Markelo, omringd door weilanden en bossen. Er is plaats voor 25 kampeermiddelen, zoals caravans, campers, tenten en huifkarren. De camping bestaat uit drie verschillende kampeerveldjes en is ruim opgezet met beplanting voor privacy. Op de camping is er viswater aanwezig en in de omgeving kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. De camping is centraal gelegen voor verschillende uitstapjes naar bijvoorbeeld de Holterberg en diverse kastelen en musea. 'De Bles' beschikt over keurige sanitaire voorzieningen, gratis WIFI en stroomaansluitingen van 6 ampère. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Ook zijn er sport- en spel mogelijkheden op de camping. Op ongeveer 3,5 kilometer afstand vindt u het centrum van Markelo met supermarkten en restaurants. Daarnaast heeft de camping een centrale ruimte genaamd het Proathuus, waar u boeken kunt vinden en spelletjes kunt spelen. Voor reserveringen en vragen kunt u contact opnemen met de familie Letink via telefoonnummer 06-13069736 of e-mailadres campingdebles@gmail.com.

Wil je weten wat Camping "De Bles". verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping "De Bles". of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping "De Bles".? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping "De Bles". het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Camping "De Bles". reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping “De Bles”.

Bezoekers bekeken ook