Partou Papillon/Mirakel

Partou Papillon/Mirakel is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Irenestraat 11 in Markelo.

Meer informatie over Partou Papillon/Mirakel in Markelo

Dit website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van je browser anders is. We helpen je graag in je eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Bij Partou Papillon/Mirakel in Markelo bieden we opvang van baby tot tiener onder één dak. We zorgen voor rust en gezelligheid voor de kleintjes en extra uitdaging voor de peuters. Er is veel te doen, zoals spelletjes spelen, kunstwerken maken en zandkastelen bouwen in de zandbak. Op maandag- en vrijdagochtend maken we gebruik van de gymzaal bij kindercentrum Markelo. Onze kinderdagopvang heeft 2 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.15 tot en met 18.15 uur. Je kunt gratis parkeren bij onze locatie en we hebben een GGD-rapport beschikbaar. Daarnaast kun je ons pedagogisch beleid lezen en kun je met behulp van onze rekentool je netto kosten voor kinderopvang berekenen. Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven.

Wil je weten wat Partou Papillon/Mirakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Papillon/Mirakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Papillon/Mirakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Papillon/Mirakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Partou Papillon/Mirakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Papillon/Mirakel

Bezoekers bekeken ook