Kinderopvang De Beestenboel

Kinderopvang De Beestenboel is een Kinderopvang gelegen aan Herikerweg 38 in Markelo.

Meer informatie over Kinderopvang De Beestenboel in Markelo

Bij de Beestenboel in Markelo wordt uw kind opgevangen in een vertrouwde en veilige omgeving. De groepen zijn ruim en licht, en er heerst een huiselijke sfeer. Er is een grote speelplaats waar kinderen zich buiten kunnen uitleven. De Beestenboel is zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang, wat betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar en van 4 tot 12 jaar op dezelfde locatie terecht kunnen. Er zijn in totaal 32 kindplaatsen in het kinderdagverblijf, 16 in de peuteropvang en 22 in de buitenschoolse opvang.

Wil je weten wat Kinderopvang De Beestenboel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Beestenboel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Beestenboel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Beestenboel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Kinderopvang De Beestenboel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Beestenboel

Bezoekers bekeken ook