Marloes Haarzaak

Marloes Haarzaak is een Kapper gelegen aan Grotestraat 19 in Markelo.

Meer informatie over Marloes Haarzaak in Markelo

Marloes Haarzaak is een kapsalon waar niet alleen uiterlijke schoonheid, maar ook de sfeer enorm belangrijk is. Steeds meer mensen komen naar de salon voor een ontspannen en gemoedelijke ervaring, naast de standaard behandelingen bieden ze ook trouwkapsels, Balmain Extensions, make-up en het harsen en verven van wenkbrauwen aan. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen, het team luistert naar wensen en adviseert graag over de beste coupe. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken of te bellen. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Marloes Haarzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marloes Haarzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marloes Haarzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marloes Haarzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Marloes Haarzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marloes Haarzaak

Bezoekers bekeken ook