Hairtouch

Hairtouch is een Kapper gelegen aan Holterweg 3 B in Markelo.

Meer informatie over Hairtouch in Markelo

HairTouch is een kapsalon die meer biedt dan alleen een nieuwe coupe en kleur. Ze zorgen ervoor dat klanten verwend worden en helemaal tot rust kunnen komen. Als kleur- en knipspecialisten werken ze alleen met hoogwaardige producten van merken zoals Schwarzkopf Professional, Authentic Beauty Concept, STMNT en Oolaboo. Het vakmanschap van het team in combinatie met deze kwaliteitsproducten zorgt ervoor dat klanten de beste versie van zichzelf worden. Op de website zijn ook positieve ervaringen van klanten te lezen en kun je HairTouch volgen op social media.

Wil je weten wat Hairtouch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairtouch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairtouch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairtouch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Hairtouch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairtouch

Bezoekers bekeken ook