LISH Skin Studio

LISH Skin Studio is een Schoonheidssalon gelegen aan Pr. Irenestraat 7 in Markelo.

Meer informatie over LISH Skin Studio in Markelo

Lish Skin Studio is een salon die gespecialiseerd is in effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Persoonlijke aandacht, passie voor het vak en oog voor detail zijn belangrijke elementen tijdens de behandelingen. Er wordt gewerkt met een persoonlijk huidbehandelplan dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. De behandelingen en producten hebben als doel de huid zelf aan het werk te zetten, om zo de huid te vernieuwen en te verbeteren. Daarnaast worden er ook gezichtsbehandelingen, bindweefselmassages en visagie aangeboden. Lish Skin Studio is gevestigd in Markelo en heeft verschillende openingstijden gedurende de week.

Wil je weten wat LISH Skin Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LISH Skin Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LISH Skin Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LISH Skin Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar LISH Skin Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LISH Skin Studio

Bezoekers bekeken ook