Beauty Elsen

Beauty Elsen is een Schoonheidssalon gelegen aan De Delle 2 in Markelo.

Meer informatie over Beauty Elsen in Markelo

Absolution is een Frans huidcosmeticamerk dat zich richt op duurzame ontwikkeling van producten. De biologische huidverzorgingsproducten zitten vol natuurlijke ingrediënten. Voor de manicure worden de producten van OPI gebruikt, geformuleerd met natuurlijke extracten en etherische oliën. Een pedicure is een behandeling voor de voeten, die vaak vergeten worden. Jeannette Morsink-Reef is de eigenaresse van Beauty Elsen en heeft na de benodigde opleidingen een professionele salon geopend waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. Je kunt contact met haar opnemen voor meer informatie en cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €10,00.

Wil je weten wat Beauty Elsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Elsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Elsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Elsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Beauty Elsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Elsen

Bezoekers bekeken ook