Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot

Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot is een Huisarts gelegen aan Burgemeester de Beaufortplein 3a in Markelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot in Markelo

Op zaterdag 4 november worden er jaarlijkse griepvaccinaties gegeven op de praktijk. Als u een uitnodiging heeft ontvangen, neem deze dan mee. Het is mogelijk dat u ook een afspraak heeft staan voor een COVID-vaccinatie bij de GGD enkele dagen voor of na de griepvaccinatie. Dit is geen probleem, de vaccinaties kunnen zelfs op dezelfde dag worden toegediend. Er is een aanpassing in de digitale bereikbaarheid van de huisartsenpraktijk. Het zelf inplannen van een afspraak in de agenda van de huisarts of assistente zorgt voor langere wachttijden en uitgelopen spreekuren. Daarom wordt u verzocht om een e-consult te sturen of voor 10.00 uur te bellen voor het maken van een afspraak. Via Mijngezondheid.net kunt u digitaal vragen stellen, een afspraak maken of een terugbelverzoek doen. Ook kunt u foto's meesturen van uw klachten. Voor betrouwbare en actuele informatie over corona wordt de website Thuisarts.nl aanbevolen. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de nieuwe privacywetgeving en het maken van afspraken voor reizigersvaccinaties. De huisartsenpraktijk is digitaal bereikbaar via MijnGezondheid.net en de app MedGemak. Tot slot wordt er informatie gegeven over het contact met de huisartsenpraktijk, het regelen van zaken via een beveiligde omgeving en de kosten van aanvullend onderzoek.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Rosing/Bruins Slot

Bezoekers bekeken ook