Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes

Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes is een Huisarts gelegen aan Burgemeester de Beaufortplein 14 in Markelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes in Markelo

Welkom bij huisartsenpraktijk M.J. Ufkes in Markelo. Ze bieden professionele, laagdrempelige en persoonlijke zorg. Als je geen antwoord op je vragen kunt vinden op hun website, kun je hen bellen voor advies of het maken van een afspraak. Ze hebben ook een online omgeving genaamd MijnGezondheid.net waar je gezondheidszaken kunt regelen. Ze willen graag het actuele telefoonnummer en emailadres van alle patiënten noteren. De praktijk is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Tijdens werkoverleg en lunchpauze zijn ze minder bereikbaar, maar voor spoedgevallen altijd beschikbaar. Buiten openingstijden kun je terecht bij de Spoedpost Huisartsenzorg in Deventer. Voor het spreekuur moet je altijd een afspraak maken en de assistentes beoordelen en beantwoorden hulpvragen. Ze kunnen ook zelfstandig bepaalde behandelingen uitvoeren. Als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunnen ze ook een huisbezoek afleggen. Voor eerste hulp kun je altijd tijdens openingstijden terecht en het is beter om niet zelf naar de spoedeisende hulp te gaan.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes

Bezoekers bekeken ook