Markelo, glasvezelinfrastructuur in het buitengebied van Markelo

DeMarkelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Markelo, glasvezelinfrastructuur in het buitengebied van Markelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning Keur waterschap Vechtstromen en Waterwet Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen heeft positief besloten op de aanvraag van Delta Rijssen Glasvezel Investeringen B.V. te Rijssen voor het aanleggen van een glasvezelinfrastructuur in het buitengebied van Markelo langs en kruisend diverse waterlopen die in beheer zijn van waterschap Vechtstromen. Ter inzageDe vergunning en de onderliggende stukken liggen ter inzage tot 6 weken na bekendmaking en kunnen worden ingezien bij het waterschap Vechtstromen op de hoofdkantoren in Almelo en Coevorden onder vermelding van Z-1710445. BezwaarTegen de vergunning staat voor belanghebbenden de mogelijkheid open om binnen 6 weken een bezwaarschrift in te dienen bij waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA te Almelo. De vergunning is aan de vergunninghouder bekendgemaakt op de datum weergegeven onder deze kennisgeving. InlichtingenVoor nadere inlichtingen kunt u zich richten tot het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van het waterschap Vechtstromen, tel. 088-2203333.  Almelo, 6 maart 2017

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2017.

Dit artikel verscheen op deMarkelogids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Markelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMarkelogids.nl
Redactie deMarkelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen demarkelo
  2. wsb-2017-2111

Gerelateerde berichten