Voskamp Wonen

Voskamp Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Grotestraat 28 in Markelo.

Meer informatie over Voskamp Wonen in Markelo

Bij Voskamp Wonen willen ze dat klanten zich thuis voelen in hun winkel. Ze bieden vakkundig advies en kunnen samen met de klant een totaalplan maken. Daarnaast is de winkel ook een plek om woonaccessoires te kopen en inspiratie op te doen. Je kunt onder het genot van een kop koffie de nieuwste collecties op woongebied bekijken en ze bieden verschillende stylingspakketten aan. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Als deze tijden niet uitkomen, kun je een afspraak maken op een ander tijdstip. Voskamp Wonen biedt ook verschillende producten en diensten aan, zoals meubelen, binnenzonwering, buitenzonwering, vloerbedekking en raamdecoratie. Ze werken samen met EschPla Damesmode en Keukenhof van Holten. Wonen is voor hen meer dan alleen het interieur.

Wil je weten wat Voskamp Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voskamp Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voskamp Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voskamp Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Voskamp Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voskamp Wonen

Bezoekers bekeken ook