SurfHost.nl

SurfHost.nl is een Webhostingbedrijf gelegen aan G.W.B. Wondaalstraat 14 in Markelo.

Meer informatie over SurfHost.nl in Markelo

SurfHost.nl is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het optimaliseren en onderhouden van servers, netwerken en werkstations. Ze bieden ook webhosting en domeinnaam registratiediensten aan. De servers van SurfHost zijn voorzien van Intel Xeon-processors en werken op Linux en DirectAdmin. Bij alle hostingpakketten is het mogelijk om gebruik te maken van Installatron, waarmee je gemakkelijk je CMS kunt installeren en up-to-date kunt houden. Het bedrijf bestaat al sinds 2003 en de genoemde prijzen voor de diensten zijn exclusief BTW.

Wil je weten wat SurfHost.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SurfHost.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SurfHost.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SurfHost.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar SurfHost.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SurfHost.nl

Bezoekers bekeken ook