Sporthal Markelo

Sporthal Markelo is een Sportcomplex gelegen aan Stationsstraat 30 in Markelo.

Meer informatie over Sporthal Markelo in Markelo

Sporthal Markelo is een multifunctionele hal die geschikt is voor verschillende activiteiten, zoals sport, cultuur, muziek, kinderfeesten, vergaderingen en kunst. De hal wordt zowel overdag als 's avonds intensief gebruikt door lokale scholen en verenigingen. Daarnaast worden er regelmatig regionale judo- en zaalhockeywedstrijden georganiseerd, evenals kinderfeestjes. De Stichting Sporthal Markelo streeft ernaar om verenigingen tegen redelijke tarieven gebruik te laten maken van de hal en is daarvoor afhankelijk van sponsoren. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Sporthal Markelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal Markelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal Markelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Markelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Sporthal Markelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal Markelo

Bezoekers bekeken ook