Sport in Vorm, dry needling Markelo

Sport in Vorm, dry needling Markelo is een Massagetherapeut gelegen aan Worsinkweg 10 in Markelo.

Meer informatie over Sport in Vorm, dry needling Markelo in Markelo

Sport in Vorm biedt diverse behandelingen aan om mensen te helpen optimaal te blijven bewegen. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van triggerpoints, zowel door middel van dry needling als manuele therapie. Daarnaast bieden ze sportmassages aan om spierherstel te bevorderen en hebben ze veel aandacht voor het behandelen van bindweefsel. De behandelingen worden aangepast op basis van de klachten en bevindingen tijdens de anamnese en het onderzoek. Sport in Vorm is aangesloten bij Trigger Approved, een certificeringslabel voor erkende myofasciale therapeuten die een specialisatiecursus bij Trigger hebben gevolgd. Ze zijn te bereiken via telefoon en e-mail en zijn gevestigd in Markelo.

Wil je weten wat Sport in Vorm, dry needling Markelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport in Vorm, dry needling Markelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport in Vorm, dry needling Markelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport in Vorm, dry needling Markelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Sport in Vorm, dry needling Markelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport in Vorm, dry needling Markelo

Bezoekers bekeken ook