Sport en Wellness massage Goor

Sport en Wellness massage Goor is een Sportmasseur gelegen aan Goorseweg 62 in Markelo.

Meer informatie over Sport en Wellness massage Goor in Markelo

Sport en Wellness Massage Goor is een massagepraktijk gelegen in de Twentse bossen. Ze bieden ontspanningsmassages aan voor mensen die last hebben van stress, vermoeidheid, slaapproblemen, lusteloosheid of hyperactiviteit. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij vastzittende spieren, bewegingsbeperkingen en terugkerende blessures. Ook als je gewoon even een momentje voor jezelf wilt, ben je hier aan het juiste adres. Via Facebook en Instagram hebben ze regelmatig leuke acties. De locatie van de praktijk is te vinden aan de Goorseweg 62 in Markelo, net buiten Goor. De praktijkruimte is naast het huis geplaatst en heeft een sedumdak, waardoor het mooi opgaat in de omgeving. Er is ook een verwarmde behandeltafel aanwezig voor extra ontspanning tijdens de behandeling. Je kunt de eigenaresse, Dorien Rougoor - Hofman, volgen op Instagram en Facebook. Op deze pagina's plaatst ze regelmatig acties en beelden van de praktijk. Als je een afspraak wilt maken, kun je mailen, bellen, een WhatsApp-bericht sturen of gebruik maken van de boekingspagina. De praktijk kan soms wat moeilijk te vinden zijn, dus het is handig om op de contactpagina een uitgebreide routebeschrijving te bekijken.

Wil je weten wat Sport en Wellness massage Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport en Wellness massage Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport en Wellness massage Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Wellness massage Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Sport en Wellness massage Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport en Wellness massage Goor

Bezoekers bekeken ook