Salon op de Esch

Salon op de Esch is een Nagelstudio gelegen aan Stationsstraat 29 in Markelo.

Meer informatie over Salon op de Esch in Markelo

Welkom bij Op de Esch schoonheids- & pedicuresalon, waar vakbekwaamheid, persoonlijke aandacht en een goed advies centraal staan. De salon is professioneel ingericht en voorzien van de nieuwste apparatuur en beste producten. Het interieur ademt sfeer en rust uit en is toegankelijk op de begane grond. Neem gerust een kijkje in onze salon. Chantal Reilink is onze gediplomeerde pedicure- en schoonheidsspecialiste. De salon is nieuw gebouwd en heeft een landelijke en moderne inrichting. Wij werken met de modernste apparatuur en de beste producten, waaronder het wereldmerk Sans Soucis. Dit merk heeft al meer dan 70 jaar een internationale reputatie opgebouwd. Op zoek naar een heerlijk cadeau? Geef dan het verwencadeau voor zowel vrouwen als mannen. Voor behandelingen kunt u een afspraak maken.

Wil je weten wat Salon op de Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon op de Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon op de Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon op de Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Salon op de Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon op de Esch

Bezoekers bekeken ook