Rijschool Relker

Rijschool Relker is een Rijschool gelegen aan Stationsstraat 37 in Markelo.

Meer informatie over Rijschool Relker in Markelo

Verkeersschool Relker is in 1956 opgericht door Gerrit Relker sr. en begon met het geven van autorijlessen. In 1961 verhuisde de rijschool naar Markelo en nam Gerrit's zoon, Jan Willem Relker, de zaak over. In 1986 kwam de derde generatie, Geert Relker, in het bedrijf en in 2000 sloot Wilco Relker, de zoon van Jan Willem, zich aan bij het team. Tegenwoordig wordt Verkeersschool Relker gerund door Geert en Wilco, samen met het team bestaande uit Johan Straalman, Renate ten Thije, Jan-Wouter Koetse en Debby Ruwe. De rijschool biedt een totaalpakket aan rijbewijzen, verzorgt opleidingen voor taxichauffeurs en beroepschauffeurs, en biedt ook theoriecursussen en praktijktrainingen aan.

Wil je weten wat Rijschool Relker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Relker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Relker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Relker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Rijschool Relker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Relker

Bezoekers bekeken ook