Kennisgeving besluit op een aanvraag instemmen met een evaluatieverslag deelsanering voor de locatie Industrieweg 6 in Markelo.

DeMarkelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een aanvraag instemmen met een evaluatieverslag deelsanering voor de locatie Industrieweg 6 in Markelo..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 07-09-2021 ontvingen wij een aanvraag voor het instemmen met een evaluatie voor de locatie Industrieweg 6 in Markelo. Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben besloten in te instemmen met uitgevoerde deelsanering. Het besluit en het evaluatieverslag zijn als bijlage opgenomen bij deze publicatie.De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle en de Omgevingsdienst Twente, Haven Zuidzijde 30 in Almelo. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen.In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar. De termijn voor het indienen van bezwaar is gestart op 01-12-2203.Nadere inlichtingen: Omgevingsdienst Twente, 0546-749 500.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deMarkelogids.nl op 7-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Markelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMarkelogids.nl
Redactie deMarkelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Markelo
  2. prb-2023-14443

Gerelateerde berichten