Partou Haverkamp

Partou Haverkamp is een Kinderdagopvang gelegen aan Stationsstraat 30 in Markelo.

Meer informatie over Partou Haverkamp in Markelo

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat uw browser taal anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Hoi, ik ben Miriam! Kom gezellig langs bij onze buitenschoolse opvang de Haverkamp in Markelo. Kinderen van 6 tot 13 jaar kunnen hier de leukste activiteiten doen, zoals rennen op het grasveld, spelletjes spelen in de sporthal en kunst maken in het atelier. Onze medewerkers halen de kinderen op van school en we werken samen met verschillende scholen. We hebben ook een handige app waarmee ouders de hele dag kunnen meekijken. Kies voor Partou omdat we speciaal zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar, we zorgen ervoor dat uw kind zich prettig voelt en we bieden veel leuke activiteiten aan. Voor meer informatie kunt u een rondleiding aanvragen of uw kind inschrijven. Gebruik onze rekentool om de kosten voor kinderopvang te berekenen.

Wil je weten wat Partou Haverkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Haverkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Haverkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Haverkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Partou Haverkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Haverkamp

Bezoekers bekeken ook