Museumboerderij Eungs Schoppe

Museumboerderij Eungs Schoppe is een Museum gelegen aan Goorseweg 1A in Markelo.

Meer informatie over Museumboerderij Eungs Schoppe in Markelo

In het museum Eungs Schöppe in Markelo is een tentoonstelling genaamd "Ecologisch was vroeger toch heel logisch" te zien. Deze tentoonstelling speelt in op de huidige interesse in eigen groentetuinen en eigen energie. Het museum heeft ook een grote collectie klederdracht uit de periode 1820-1940, Twentse mutsen en merklappen. Daarnaast is er een ingerichte woonkeuken te bezichtigen met oude gebruiksvoorwerpen en landbouwwerktuigen. De toegangsprijs is €4,00 per persoon. Op bepaalde dagen is er de mogelijkheid om demonstraties bij te wonen. Het museum is rolstoelvriendelijk en organiseert speciale tentoonstellingen in het voorjaar en het najaar. Daarnaast kan er het hele jaar door een bezoek worden gebracht aan het museum op afspraak voor groepen. De openingstijden variëren gedurende het jaar. Het museum bevindt zich in het centrum van Markelo, naast Infocentrum Markelo.

Wil je weten wat Museumboerderij Eungs Schoppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museumboerderij Eungs Schoppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museumboerderij Eungs Schoppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museumboerderij Eungs Schoppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Museumboerderij Eungs Schoppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museumboerderij Eungs Schoppe

Bezoekers bekeken ook