Landhuishotel en Bistro Herikerberg

Landhuishotel en Bistro Herikerberg is een Hotel gelegen aan Goorseweg 58 in Markelo.

Meer informatie over Landhuishotel en Bistro Herikerberg in Markelo

Landhuishotel en Bistro Herikerberg is een centraal gelegen hotel in Twente, omringd door bossen en pittoreske dorpen. Het hotel biedt de mooiste fiets- en wandelroutes van de regio, met voldoende oplaadpunten voor e-bikes in de fietsenstalling. Naast toeristische verblijven is de locatie ook geschikt voor zakelijke verblijven. Het hotel beschikt over 30 kamers, een parkeerplaats met oplaadpunt voor elektrische auto's en een bistro waar voornamelijk met streekproducten wordt gewerkt. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen aan, zoals een 3-daags halfpension arrangement en een 3-daags wild arrangement. Recensies van gasten laten zien dat zij genieten van de prachtige omgeving, het vriendelijke personeel, de ruime en schone kamers, en het heerlijke eten. Het hotel wordt aanbevolen door gasten en er wordt benadrukt dat de service en gastvrijheid uitstekend zijn.

Wil je weten wat Landhuishotel en Bistro Herikerberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landhuishotel en Bistro Herikerberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landhuishotel en Bistro Herikerberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landhuishotel en Bistro Herikerberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Landhuishotel en Bistro Herikerberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landhuishotel en Bistro Herikerberg

Bezoekers bekeken ook