KlunderMobiel B.V.

KlunderMobiel B.V. is een Autodealer gelegen aan Holterweg 2 in Markelo.

Meer informatie over KlunderMobiel B.V. in Markelo

Peter Klunder, eigenaar van KlunderMobiel, heeft een voorliefde voor Scandinavische auto's, met name Saab en Volvo, vanwege hun ingetogen en tijdloze design. In de showroom van KlunderMobiel zijn verschillende Scandinavische en andere merken te vinden. Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van een van de auto's, kun je een afspraak maken. Volvo en Saab zijn de bekendste Zweedse automerken. KlunderMobiel vindt het belangrijk om klanten goed te informeren over hun auto's en kan de juiste auto vinden als ze weten wat de klant zoekt. Peter Klunder is opgegroeid in de Saab-garage van zijn familie en heeft al op jonge leeftijd een passie ontwikkeld voor Scandinavische auto's.

Wil je weten wat KlunderMobiel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KlunderMobiel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KlunderMobiel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KlunderMobiel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar KlunderMobiel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KlunderMobiel B.V.

Bezoekers bekeken ook