Hof van (H)eden

Hof van (H)eden is een Camperplaats gelegen aan Lochemseweg 22 in Markelo.

Meer informatie over Hof van (H)eden in Markelo

Henriette en Rob hebben in 2019 een voormalige boerderij in Markelo omgetoverd tot Erve Hof van (H)eden, een natuur- en recreatie erf. Op het erf vind je een voedselbos, een camperplek/minicamping, een bloemenweide, een kunstatelier en binnenkort ook een educatiecentrum. De naam Hof van (H)eden is een knipoog naar de Hof van Eden, maar het erf is ontworpen met een moderne twist. Het voedselbos is gericht op duurzame voedselproductie en je kunt hier tijdens je verblijf een rondleiding krijgen. De camperplek/minicamping is prachtig gelegen in een groene omgeving en je hoeft je niet aan te melden bij aankomst. De omgeving is rustig en groen, perfect om te wandelen en te fietsen, en er is ook kunst en cultuur in de buurt. De camperplek/minicamping ligt tussen Diepenheim, Markelo, Lochem en Geselaar. In het voedselbos worden vanaf mei tot oktober maandelijkse rondleidingen gegeven, gevolgd door koffie/thee en een voedselboskoekje. Je kunt contact opnemen via de verstrekte contactinformatie.

Wil je weten wat Hof van (H)eden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hof van (H)eden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hof van (H)eden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hof van (H)eden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Hof van (H)eden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hof van (H)eden

Bezoekers bekeken ook