Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Bovenbergweg 12 Markelo".

DeMarkelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Bovenbergweg 12 Markelo"..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Van 14 december 2023 tot en met 24 januari 2024 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Bovenbergweg 12 Markelo" voor een ieder ter inzage. Op het perceel Bovenbergweg 12 te Markelo is momenteel een woonboerderij en een karakteristieke dwarsritschöppe aanwezig. De eigenaar wil de dwarsritschöppe gaan verbouwen tot een woning. Het bewonen van de dwarsritschöppe is in strijd met het bestemmingsplan omdat ter plaatse slechts één woning is toegestaan. Om medewerking aan het plan te kunnen verlenen moet het bestemmingsplan worden gewijzigd. Daarvoor is dit bestemmingsplan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien: 1.tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hof van Twente, de Höfte 7 te Goor; 2.op onze website www.hofvantwente.nl/ruimtelijkeplannen; 3.via deze rechtstreekse link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1735.BGxBovenbrgweg12-OP10. Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor. 13 december 2023. Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester, drs. D. Lacroix, secretaris.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deMarkelogids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Markelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMarkelogids.nl
Redactie deMarkelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Markelo
  2. gmb-2023-531386

Gerelateerde berichten