Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, wijzigingsplanBoswinkelsweg 4 Markelo”.

DeMarkelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, wijzigingsplanBoswinkelsweg 4 Markelo”..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 28 april 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, wijzigingsplan Boswinkelsweg 4 Markelo”.Het ontwerp wijzigingsplan maakt de verplaatsing (geen vergroting) van het agrarische bouwvlak conform de onherroepelijke omgevingsvergunning mogelijk.Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:1.tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hof van Twente, de Höfte 7 te Goor;2.op onze website www.hofvantwente.nl/ruimtelijkeplannen; 3.via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.BGxBoswinkelswg4-OP10. De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxBoswinkelswg4-/NL.IMRO.1735.BGxBoswinkelswg4-OP10. Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling (op afspraak) hun zienswijze naar voren brengen bij het college van Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor. 26 april 2017.Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,drs. B. Marinussen, secretaris a.i.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2017.

Dit artikel verscheen op deMarkelogids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Markelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMarkelogids.nl
Redactie deMarkelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen demarkelo
  2. gmb-2017-68826

Gerelateerde berichten