Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen

Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen is een Notaris gelegen aan Schoolstraat 1 in Markelo.

Meer informatie over Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen in Markelo

Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen is een notariskantoor in Markelo dat gespecialiseerd is in het regelen van belangrijke momenten in het leven van mensen. Ze bieden gedegen advies en wijzen op juridische valkuilen. Ze kunnen helpen bij het kopen van een huis, het oprichten van een bedrijf, het regelen van huwelijkse voorwaarden, het opstellen van een testament, het regelen van een scheiding en het adviseren over zorgbijdrage en erfenissen. Het kantoor bestaat uit Netwerknotarissen die elkaar scherp houden en kennis delen om cliënten beter te kunnen helpen. Ze hebben een checklist gemaakt die mensen kunnen gebruiken om te controleren of hun testament nog in orde is. Daarnaast kunnen mensen direct contact opnemen met erfrechtdeskundigen. Op Prinsjesdag zijn belangrijke plannen gepresenteerd, maar de details worden niet in de tekst genoemd. In het tijdschrift Margriet beantwoordt Lucienne van der Geld vragen over schenken. Het notariskantoor heeft verschillende medewerkers, waaronder notarissen, kandidaat-notarissen, een boekhouder/notarisklerk en notarieel medewerkers. Ze bieden ook een nieuwsbrief aan waar mensen zich voor kunnen inschrijven.

Wil je weten wat Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen

Bezoekers bekeken ook