Gastenverblijf Haverjan

Gastenverblijf Haverjan is een Groepsaccommodatie gelegen aan Esweg 4 in Markelo.

Meer informatie over Gastenverblijf Haverjan in Markelo

Gastenverblijf Haverjan is een accommodatie in de voormalige gemeente Markelo, die nu deel uitmaakt van de gemeente Hof van Twente. Het biedt plaats aan 15 personen in 8 slaapkamers, met 24 zitplaatsen in totaal. Het gastenverblijf heeft ook foto's van de accommodatie en de omgeving beschikbaar. Voor contact en reserveringen kunt u contact opnemen met de Fam. Klein Elhorst via telefoonnummer 06-16941872 of 0547-275551, of via e-mail info@haverjan.nl. Recentelijke reacties en samenwerkingen worden ook vermeld.

Wil je weten wat Gastenverblijf Haverjan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastenverblijf Haverjan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastenverblijf Haverjan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastenverblijf Haverjan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Gastenverblijf Haverjan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastenverblijf Haverjan

Bezoekers bekeken ook