Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg is een Vakantiepark gelegen aan Driebelterweg 2 in Markelo.

Meer informatie over Finspark Herikerberg in Markelo

Op het Finspark Herikerberg in Hof van Twente zijn honden van harte welkom in de Finse bungalows en stenen hoeves. Het park ligt op een prachtige locatie aan de voet van de Herikerberg en biedt rust en natuur. De accommodaties zijn voorzien van vloerverwarming, een veranda en in sommige gevallen een tweede badkamer. Daarnaast is er een luxe groepsaccommodatie met 9 slaapkamers en 9 badkamers, geschikt voor maximaal 24 personen. Het vakantiepark is vuurwerkvrij, maar er kan niet worden gegarandeerd dat er geen vuurwerk in de omgeving wordt afgestoken. In de omgeving van het park zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals een bezoek aan het Speelbos Nijverdal, de Canadese Begraafplaats, Attractiepark de Waarbeek en de MTB Routes in Markelo. Daarnaast is er een Finse sauna op de Herikerberg.

Wil je weten wat Finspark Herikerberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Finspark Herikerberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Finspark Herikerberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Finspark Herikerberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Finspark Herikerberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Finspark Herikerberg

Bezoekers bekeken ook