De Oude Klare

De Oude Klare is een Dagverblijf voor ouderen gelegen aan Stationsweg 33 in Markelo.

Meer informatie over De Oude Klare in Markelo

Bij dagbeleving "De Oude Klare" bieden ze speciale ondersteuning aan mensen met dementie, ongeacht hun leeftijd. Ze creëren mooie dagen en nieuwe ervaringen, waarbij ze zich richten op ieders creativiteit. Ze zorgen voor structuur in het dagelijks leven en bevinden zich in een prachtige landelijke omgeving. De kennismaking kan plaatsvinden bij hen of bij de persoon thuis, om te zien of er een klik is en of ze kunnen bieden wat nodig is. Ze werken op basis van een persoonsgebonden budget. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat De Oude Klare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Klare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Klare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Klare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar De Oude Klare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Klare

Bezoekers bekeken ook