De Ooievaar

De Ooievaar is een Boerderijverblijf gelegen aan Roudaalterweg 21 in Markelo.

Meer informatie over De Ooievaar in Markelo

De Ooievaar is een accommodatie gelegen in Markelo, op 47 km afstand van Arnhem. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. De accommodatie maakt deel uit van een oorspronkelijke boerderij. Er worden verschillende talen gesproken, waaronder Duits, Engels en Nederlands. Er is gratis WiFi beschikbaar en er is een tuin aanwezig. De locatie van De Ooievaar is gunstig, met steden als Ootmarsum, Delden en Markelo op fietsafstand. Almelo, met zijn kasteel, ligt ook in de buurt. Het is mogelijk om nu al een boeking te maken. © 2023 De Ooievaar. Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door costaoeste.es.

Wil je weten wat De Ooievaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Ooievaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ooievaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ooievaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar De Ooievaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Ooievaar

Bezoekers bekeken ook