De Kaasfabriek Markelo

De Kaasfabriek Markelo is een Stichting gelegen aan Grotestraat 2 in Markelo.

Meer informatie over De Kaasfabriek Markelo in Markelo

Stichting De Kaasfabriek Markelo is opgericht op 30 augustus 2016. Het bestuur, bestaande uit voorzitter Martin Verbeek, secretaris Niek Brands en penningmeester Arjan Eertink, zal invulling geven aan deze nieuwe plek in het dorpscentrum van Markelo. Het doel van de stichting is om het voormalige zuivelfabriek terrein te herontwikkelen tot een openbaar verblijfsgebied. Dit terrein heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw. De stichting is momenteel bezig met verschillende projecten, zoals het inrichten van de bovenverdieping als Pietenhuis en het openen van speelvelden naast de Kaasfabriek. Het bestuur wordt ondersteund door een secretaresse en is opgedeeld in een dagelijks bestuur, een algemeen bestuur en adviesgroepen. Het dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter Martin Verbeek, penningmeester Arjan Eertink en secretaris Niek Brands.

Wil je weten wat De Kaasfabriek Markelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kaasfabriek Markelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kaasfabriek Markelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kaasfabriek Markelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar De Kaasfabriek Markelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kaasfabriek Markelo

Bezoekers bekeken ook