Change Partners Group B.V.

Change Partners Group B.V. is een Management-consultant gelegen aan Koemweg 9 in Markelo.

Meer informatie over Change Partners Group B.V. in Markelo

IPA is een organisatie die zich specialiseert in het opzetten en implementeren van managementsystemen. Ze hebben 30 jaar ervaring en hebben al verschillende organisaties geholpen bij het behalen van certificeringen zoals ISO9001 en ISO27001. Hun expertise ligt voornamelijk op het gebied van informatiebeveiliging en bedrijfsmanagement. Ze vinden het belangrijk om pragmatisch en resultaatgericht te werk te gaan en hebben een team van experts die op hun eigen deelgebieden gespecialiseerd zijn. Sinds 2020 worden ze ondersteund door IPA bij het behalen en behouden van certificeringen. IPA staat bekend om hun no-nonsense en nuchtere benadering.

Wil je weten wat Change Partners Group B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Change Partners Group B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Change Partners Group B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Change Partners Group B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Change Partners Group B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Change Partners Group B.V.

Bezoekers bekeken ook