Autobedrijf Sjouke Dijkstra

Autobedrijf Sjouke Dijkstra is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijssenseweg 19a in Markelo.

Meer informatie over Autobedrijf Sjouke Dijkstra in Markelo

Autobedrijf Sjouke Dijkstra is een allround autobedrijf dat al vele jaren garant staat voor kwaliteit en service. Ze streven naar hoge klanttevredenheid en hebben een werkplaats met moderne apparatuur voor topkwaliteit onderhoud en betrouwbare reparaties. Daarnaast bieden ze ook een groot assortiment occasions aan in het betaalbare segment. Momenteel hebben ze onder andere een Volkswagen Golf Plus uit 2009 met 188.110 kilometer op de teller, een Volkswagen Golf uit 2010 met 247.563 kilometer, een Hyundai ix35 uit 2012 met 159.836 kilometer, een Opel KARL uit 2016 met 51.993 kilometer, een Volkswagen Caddy uit 2015 met 188.789 kilometer en een BMW 1-serie uit 2012. Klanten kunnen altijd langskomen bij Autobedrijf Sjouke Dijkstra in Markelo voor persoonlijke service en een kop koffie.

Wil je weten wat Autobedrijf Sjouke Dijkstra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Sjouke Dijkstra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Sjouke Dijkstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Sjouke Dijkstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Autobedrijf Sjouke Dijkstra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Sjouke Dijkstra

Bezoekers bekeken ook