Ambachtelijk Schilderwerk Visser

Ambachtelijk Schilderwerk Visser is een Schilder gelegen aan Fokkerstraat 83 in Markelo.

Meer informatie over Ambachtelijk Schilderwerk Visser in Markelo

Freddy Visser is een ambachtelijke schilder die gespecialiseerd is in maatwerk en persoonlijke kleuren om uw huis te laten opvallen. Hij biedt ook glaszetten en houtwerk aan, inclusief het repareren van houtrot zonder een timmerman. Freddy is sinds 1998 gevestigd in Markelo en heeft na zijn werk bij andere schildersbedrijven besloten om zijn eigen ambacht en prachtige vak te kiezen. Hij hecht veel waarde aan samenwerking met de klant om een prachtig project te realiseren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Freddy Visser op het nummer 0657141882.

Wil je weten wat Ambachtelijk Schilderwerk Visser verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ambachtelijk Schilderwerk Visser of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ambachtelijk Schilderwerk Visser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ambachtelijk Schilderwerk Visser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Markelo. Opzoek naar Ambachtelijk Schilderwerk Visser reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ambachtelijk Schilderwerk Visser

Bezoekers bekeken ook