Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Winterkamperweg 30 Markelo".

DeMarkelogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Winterkamperweg 30 Markelo"..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Van 14 december 2023 tot en met 24 januari 2024 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Winterkamperweg 30 Markelo" voor een ieder ter inzage. Op de locatie Winterkamperweg 30 bevindt zich een verouderd recreatiepark. Op het park bevinden zich 180 standplaatsen voor caravans, toercaravans en passanten. Daarnaast staan op het park twee bedrijfswoningen en een gebouw met centrale voorzieningen waaronder een buitenzwembad en een sanitair gebouw. Initiatiefnemer is voornemens om de kwaliteit van het park te verbeteren, zodat het aanbod op het park beter aansluit op de behoefte van de (toekomstige) recreant. Het nieuwe plan gaat uit van het verwijderen van de huidige stacaravans en het plaatsen van 125 nieuwe accommodaties, bestaande uit luxe stacaravans tot 70 m2 en grotere accommodaties. Daarnaast wordt een nieuw receptiegebouw gerealiseerd. Tevens wordt in de toekomst één bedrijfswoning omgezet naar een reguliere woning. Het plaatsen van accommodaties met een oppervlakte van meer dan 70 m2 en het herbestemmen van één bedrijfswoning naar een reguliere woning is niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is deze herziening van het bestemmingsplan opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:  1.tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hof van Twente, de Höfte 7 te Goor; 2.op onze website www.hofvantwente.nl/ruimtelijkeplannen; 3.via deze rechtstreekse link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1735.BGxWintkmpwg30-OP10  Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor. 13 december 2023. Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester, drs. D. Lacroix, secretaris.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMarkelogids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Markelo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMarkelogids.nl
Redactie deMarkelogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Markelo
  2. a6a8ebe1ecdb7b35bc0e1ec50129b248

Gerelateerde berichten